1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОГОЛОШЕННЯ ПРО ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ...

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ УТВЕРДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ТА ГРОМАДЯНСЬКОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про правовий режим воєнного стану», «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності», Положення про Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Болградській районній державній (військовій) адміністрації, затвердженого розпорядженням голови (начальника) Болградської районної державної (військової) адміністрації від 19 червня 2023 року № 103/А-2023, Болградська районна державна (військова) адміністрація формує склад Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Болградській районній державній (військовій) адміністрації.

Пропозиції щодо включення до складу Координаційної ради необхідно подати у друкованій та електронній формах до відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Болградської районної державної (військової) адміністрації (68702, Одеська область,

м. Болград,  пр. Соборний, 149, каб. 214), а також на електронну адресу ihutkan@odessa.gov.ua до 11 липня 2023 року (включно).

До складу координаційної ради може бути делеговано не більше як по одному представнику від інституцій, установ, організацій, інститутів громадянського суспільства тощо.

За додатковою інформацією просимо звертатися до відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Болградської районної державної (військової) адміністрації на вищевказану електронну адресу або за тел. 063-296-19-20.

Відповідальна особа – Ведь Тетяна Петрівна.