1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПАТРУЛЬНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО...

ПАТРУЛЬНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО СПІЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ З ПРЕДСТАВНИКАМИ АКТИВНОЇ МОЛОДІ МІСТА АРЦИЗ

У рамках зустрічі інспектори відділу зв’язків з громадськістю обговорити ключові питання, пов’язані з розвитком молодіжного волонтерського руху та молодіжної політики в регіоні з активною молоддю та представниками громадськості.

Патрульні поліцейські вислухали ідеї щодо впровадження спільних проектів з молоддю, спрямованих на залучення їх до активної громадської діяльності, розвиток безпекових навичок та популяризацію правил дорожнього руху. Обговорювалися питання організації спільних заходів, тренінгів та курсів, спрямованих на підвищення свідомості та вмінь молоді у сфері безпеки.

Крім того, патрульні поліцейські також провели інформаційний блок щодо безпеки в інтернеті. Застосовуючи доступну мову та життєві приклади, вони познайомили дітей з основними правилами щодо захисту від шкідливих впливів у кіберпросторі. Вони пояснили, як уникнути небезпечних ситуацій, пов’язаних зі знайомством в інтернеті, шахрайством, кібербулінгом та іншими загрозами. Такий підхід дозволив дітям краще зрозуміти потенційні ризики та навчитися ефективно захищати себе в онлайн-середовищі.

Зустріч підкреслила важливість співпраці між патрульною поліцією та молоддю для створення сприятливих умов для розвитку та залучення молоді до активної громадської участі.