1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ТАРУТИНСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ТАРУТИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОБГОВОРЕНІ ПИТАННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

4 вересня 2023 року в Тарутинській селищній раді відбулась апаратна нарада з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

В ході наради керівники КНП та відділівпрозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, порушили проблемні питання й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

Заклади охорони здоров’я здійснюють прийом, діагностику та лікування хворих. Протягом тижня на стаціонарне лікування відділень Тарутинської центральної лікарні було госпіталізовано 79 хворих, виписано 112. На стадії завершення ремонт хірургічного відділення лікарні, відділення відновить роботу з 7 вересня 2023р.

За період з 28 серпня по 1 вересня 2023 року медичними працівниками Тарутинського ЦПМСД було прийнято 1610 мешканців ОТГ, у т. ч. 646 дітей. В денних стаціонарах проліковано 72 хворих. На минулому тижні здійснено три виїзди сімейними лікарями для надання медичної допомоги населенню ОТГ, прийнято 38 осіб. Продовжується «наздоганяюча» catch-up кампанії з вакцинації проти кору, станом на 01 вересня 2023р. щеплено77% дітей.

В усіх закладах освіти громади проведені свята до 1 вересня. В Тарутинському та Березинському ліцеях відкриті класи безпеки.

Тарутинська дитяча-музична школа продовжує набір учнів на 2023-2024 навчальний рік.

В сільськогосподарських підприємствах громади йде збір соняшника.

В штатному режимі триває організаційна робота щодо початку роботи місцевої пожежної команди «Ярове».

Відділом земельних ресурсів підготовлені відповіді на депутатські запити, направлені клопотання на сесію селищної ради, сформовані витяги з державного земельного кадастру та витяги з Нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

За інформацією начальника фінансового управління доходна частина місцевого бюджету виконана на 98%.

Підбиваючи підсумки наради, селищний голова Сава Чернєв дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів.

За інформацією Тарутинської селищної ради