1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Сьогодні, під керівництвом начальника Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Під час наради керівники структурних підрозділів Болградської РВА доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відділах.

Начальник відділу фінансів Болградської РВА Павло Синельников ознайомив присутніх зі станом виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад за вересень 2023 року. Він зазначив, що місцеві бюджети об’єднаних територіальних громад Болградського району за вересень 2023 року виконано на 110,6%.

Основні планові показники надходжень податків та зборів до місцевих бюджетів по Болградському району за вересень 2023 року:

ПДФО – виконання складає 113,5%;

Плата за землю – виконання складає 96,5%;

Єдиний податок – виконання складає 125,2%;

Акцизний податок – виконання складає 146,6%;

Плата за нерухоме майно – виконання складає 60,9%;

Інші податкові та неподаткові надходження виконано – 110,6%.

Також учасники наради обговорили актуальні питання життєдіяльності району та проблемні питання територіальних громад, які стосувалися підготовки району до опалювального сезону 2023-2024 років, забезпечення соціальних об’єктів засобами безперебійного живлення, проведення ремонту доріг в громадах району, організацію роботи Пунктів незламності та захисних споруд, забезпечення своєчасної виплати соціальних допомог та організацію роботи в підрозділах Болградської РВА.

У завершені наради Михайло Володимирович надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.