1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

Сьогодні, під керівництвом начальника Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови та керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Під час наради керівники структурних підрозділів Болградської РВА доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відділах.

Начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Болградської РВА Дмитро Дімитров ознайомив присутніх з готовністю закладів освіти району до роботи в осінньо-зимовий період. Він зазначив, що для задоволення освітніх потреб населення у районі функціонують 78 закладів загальної середньої освіти та 78 закладів дошкільної освіти. Загалом всі заклади освіти Болградського району забезпечені паливом.

Триває підготовка закладів освіти до роботи під час відсутності електроенергії. Станом на 30 жовтня придбано 131 генератор, що забезпечує потребу закладів освіти щодо освітлення та опалення.

Про результати моніторингу стану надання адміністративних послуг населенню Центрами надання адміністративних послуг району ознайомила присутніх начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Болградської РВА Домнікія Кучеровська. Було зазначено, що станом на 01 жовтня 2023 року мережа об’єктів надання адміністративних послуг у Болградському районі представлена дев’ятьма центрами надання адміністративних послуг та тридцятьма віддаленими робочими місцями адміністраторів.

Відповідно до затверджених переліків, середня по району кількість адміністративних послуг, надання яких запроваджено через центри, складає 202 проти 188 на початок року.

За даними проведеного моніторингу, за 9 місяців 2023 року ЦНАПи Болградського району надали 52 539 адміністративних послуг.

Завідувач сектору юридичного забезпечення апарату районної державної (військової) адміністрації Сергій Станков та начальник відділу управління персоналом апарату районної державної (військової) адміністрації Наталія Герасімюк доповіли про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану.

У завершені наради Михайло Володимирович  надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.