1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ...

ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ СУБ’ЄКТІВ ПРОБАЦІЇ БУЛА ПРОВЕДЕНА ЛЕКЦІЯ

Днями в приміщенні Болградської районної філії Одеського обласного центру зайнятості спеціалістом Болградського РЦЗ Адам Аллою Іллівною для неповнолітніх суб’єктів пробації була проведена лекція на тему: «Презентація навчального закладу Одеського центру професійно–технічного навчання з використанням відео роликів про професії».

Метою проведення заходу було ознайомлення  неповнолітніх суб’єктів пробації зі спектром послуг, що надаються громадянам у разі їхнього звернення до служби зайнятості.

         У ході зустрічі спеціаліст центру зайнятості Алла Адам ознайомила присутніх з усіма соціальними послугами служби зайнятості, з актуальними вакансіями на ринку праці району, надала поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар’єри, при цьому були  використані відео ролики про професії.

Навчальний заклад Одеського центру професійно-технічного навчання надає можливість навчатися за 28 ліцензійними професіями по трьом напрямкам: промислова сфера, будівельна сфера, сфера послуг. Навчання є безкоштовним, за рахунок держави. По закінченню навчання надається офіційне працевлаштування.

Також спеціалістом центру зайнятості були висвітлені такі переваги Навчального закладу Одеського центру професійно-технічного навчання:

–  можливість навчатися наближено до місця проживання;
–  стислі терміни – навчання за професією триває від 1,5 до 11 місяців;
–  комфортна атмосфера для людей різного віку – методисти та викладачі ЦПТО ДСЗ мають значний досвід роботи зі слухачами різних вікових категорій;

–  слухачам з віддалених районів, інших регіонів України надається можливість проживання у комфортабельному гуртожитку готельного типу;
–  можливість пройти індивідуальне навчання за професією;
–  залучення до викладання професіоналів, що мають як педагогічний досвід, так і значний практичний досвід роботи за професіями, які викладають;
–  використання у навчальному процесі новітніх технологій (спеціалізованих програмних засобів навчального призначення, відео уроків, інтерактивних технологій, елементів дистанційного навчання), що дають можливість підвищити рівень засвоєння матеріалу;
–  максимальне врахування вимог роботодавців – навчальні програми узгоджуються із представниками провідних підприємств регіону у відповідних галузях.