1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПРОВІВ ОСОБИСТИЙ...

ГОЛОВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПРОВІВ ОСОБИСТИЙ ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН В ПАВЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

З метою сприяння громадянам у вирішенні за місцем їх проживання питань, з якими вони звертаються до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, відповідно до графіку, здійснюються виїзні прийоми громадян керівництвом районної державної (військової) адміністрації.

11 жовтня начальником Болградської РВА Михайлом Шарафаненко проведено особистий виїзний прийом громадян в Павлівській територіальній громаді. 

До голови  райдержадміністрації звернулись мешканці громади з питань сталого розвитку громади, проведення ремонту дороги державного значення, мобілізаційної роботи, а також проведення ремонту ФАПів громади.

 На всі запитання Михайлом Володимировичем на місці надано ґрунтовні роз’яснення та в подальшому будуть надані доручення відповідним службам задля оперативного та остаточного їх вирішення.

Також під час візиту до громади з керівництвом  були обговорені питання підготовка соціальних об’єктів до опалювального сезону  в умовах дії правового режиму воєнного стану та їх забезпеченість альтернативними засобами живлення.