1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРЕДСТАВНИКИ КЛУБУ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРЕДСТАВНИКИ КЛУБУ «МАКСИМУС» ТА ТАРУТИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВІДВІДАЛИ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ

Сьогодні представники молодіжного клубу «Максимус» з м.Одеса разом з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим відвідали Тарутинський центр соціально-психологічної реабілітації для дітей.

Клуб має соціальну направленість, його персонал проводить спортивні заняття та тренування з дітьми та молоддю соціально-незахищених категорій, а також організовує для них різноманітні культурно-масові заходи.

Гості з м.Одеса ознайомилися з центром соціально-психологічної реабілітації для дітей, поспілкувалися з його вихованцями та визначили спортивні вподобання дітей.

Сава Чернєв та працівники ««Максимус» обмінялися думками щодо можливостей організації спортивних занять для дітей громади з різних видів єдиноборств. Селищний голова розповів про досягнення вихованців Тарутинської ДЮСШ у вільній боротьбі та розвиток в громаді таких видів спорту як бокс і волейбол.

Сподіваємось, що найближчим часом за допомогою клубів соціальної направленості діти нашої громади будуть мати можливість опанувати інші види спорту.

Гості завітали до центру реабілітації з подарунками, вони передали від благодійного фонду «Нове життя» продукти харчування. В свою чергу дітки пообіцяли добре навчатися.

За інформацією Тарутинської селищної ради