1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: РОБОТА З...

НОВИНИ ГРОМАД: РОБОТА З БУДІВНИЦТВА НОВОЇ АМБУЛАТОРІЇ В СМТ ТАРУТИНЕ НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ЗАВЕРШЕННЯ

З метою здійснення моніторингу будівництва нової амбулаторії в селищі Тарутине 28 вересня 2023 року Тарутинську селищну раду відвідали інвестори будівництва: представники німецької організації з надання екстреної медичної допомоги «Action Medeor» та турецького міжнародного фонду допомоги розвитку Блакитного Півмісяця «ІВС».

Інвестори разом з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим та заступником селищного голови Оленою Сілоч оглянули хід робіт з будівництва та підкреслили, що робота йде злагоджено, виконується якісно, з дотриманням будівельних норм та у визначені строки. Тим самим, будівництво нової амбулаторії в смт.Тарутине наближається до завершення.

На разі між організацією «Action Medeor» та Тарутинським ЦПМСД триває процес обговорення щодо забезпечення оснащенням, а саме: меблями, медичним обладнанням, комп’ютерною технікою та усім необхідним, нового закладу охорони здоров’я для його повноцінного функціонування.

Незабаром намір керівництва Тарутинської селищної ради та міжнародних благодійних організацій щодо реалізації проєкту з будівництва нової амбулаторії сімейної медицини в Тарутинській громаді буде успішно втілений.

За інформацією Тарутинської селищної ради