1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СПОРТСМЕНИ СЕЛА...

НОВИНИ ГРОМАД: СПОРТСМЕНИ СЕЛА ГОЛИЦЯ ВАСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ МАТИМУТЬ ДЛЯ ЗАНЯТЬ ВІДНОВЛЕНЕ ПРИМІЩЕННЯ

У селі Голиця планується 28 жовтня відкрити спортзалу, яка розміститься в підвалі місцевого Будинку культури.

Ініціатором ремонту виступили мешканці Голиці, які побажали відновити підвальні приміщення, де раніше проводилися різні спортивні секції. На відновлення приміщення кошти виділили з місцевого бюджету. Усі роботи проведені господарським способом.

Як повідомив “Махалі” староста села Голиця Петро Недялков, за виділені кошти придбали будівельні матеріали, а усі будівельні роботи зробили активісти господарським способом на волонтерських засадах.

“Ми з односельцями вирішили відновити приміщення, де раніше функціонувало багато спортивних секцій. Це все робиться аби молоді було де провести час, щоб в селі молодь була здорова й щоб спортивні секції з різних видів спорта працювали. Для того щоб навчати дітей в спортзалі, ми взяли поки поки що на півставки інструктора зі спорту. Він кожен день там буде знаходитись, і у визначений час проводити спортивні заняття”, – розповів староста села.

Після відкриття спортзалу у декількох приміщеннях запрацюють секції з шашок та шахмат, настільний теніс, більярд та вільної боротьби.

Джерело: https://mahala.com.ua/novyny/sportsmeny-sela-holytsia-vasylivskoi-hromady-matymut-dlia-zaniat-vidnovlene-prymishchennia/