1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТЕПЛИЦЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: ТЕПЛИЦЬКА ГРОМАДА СПІЛЬНО З АГЕНЦІЄЮ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗРОБЛЯЄ СТРАТЕГІЮ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

25 жовтня між представниками Теплицької сільської територіальної громади та спеціалістами Установи «Агенції регіонального розвитку Одеської області» відбулась zoom-зустріч в рамках роботи над розробкою стратегії соціально-економічного розвитку громади.

На зустрічі були присутні голова Теплицької сільської територіальної громади Леонтьєв І.І., члени робочої групи, представники Агенції, та ОНЕУ. Як зазначив Мисаков Володимир, стратегія визначає конкретний напрямок розвитку громади. Вона допомагає визначити, куди громада має рухатися в майбутньому і які конкретні цілі слід досягнути, крім того, оптимізувати використання ресурсів громади, робити більш ефективними рішення. Разом з тим фахово розроблена стратегія розвитку громади, створює сприятливе середовище для інвесторів, оскільки вони можуть бути впевнені, що громада має чіткий план із конкретними можливостями для інвестицій.

В ході зустрічі сторони обговорили реальні проблеми, визначили подальші кроки роботи.

Агенція регіонального розвитку Одеської області, допомагаючи громадам Одеської області в розробці ключових документів, підвищує не тільки інвестиційний клімат громади, а і регіону в цілому.

За інформацією Теплицької сільської ради