1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: УЧНІ ТЕПЛИЦЬКОЇ...

НОВИНИ ГРОМАД: УЧНІ ТЕПЛИЦЬКОЇ ГРОМАДИ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «Я МАЮ ПРАВО НА ЖИТТЯ» ТА БУЛИ НАГОРОДЖЕНІ В КИЄВІ

Вітаємо наших призерок Новакову Діану та Павлишіну Ольгу!

У травні – вересні 2023 року навчально –науковим інститутом права та політології Українського державного університету ім. М. Драгоманова, за підтримки МОН України, Міністерства молоді і спорту пройшов Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя».

Метою конкурсу було привернення уваги до порушення прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, поширення європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

У конкурсі взяли участь понад 2000 учасників з усіх регіонів України. Журі конкурсу визначило 100 переможців і призерів конкурсу. Серед них – чотири здобувачі освіти з Одеської області, з них двоє учениць із закладів освіти Теплицької громади: Новакова Діана з Теплицького та Павлишіна Ольга з Мирнопільського ліцеїв з початковою школою та гімназією. Церемонія нагородження відбулася 29 вересня в місті Києві в Українському державному університеті імені М. Драгоманова.

Вітаємо наших призерок з високою нагородою! Теплицька сільська рада забезпечила виїзд учнів до міста Київ для прийняття участі в нагородженні.

За інформацією Теплицької сільської ради