1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЖИТЕЛІ ВИНОГРАДІВКИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЖИТЕЛІ ВИНОГРАДІВКИ БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОДОВЖУЮТЬ БРАТИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У БЛАГОУСТРІЇ РІДНОГО СЕЛА

Попри те, що за вікном дуже, виноградівці продовжують робити все можливе, щоб їхнє село ставало кращим, красивішим, а головне, безпечнішим.

Як ми вже писали, нещодавно небайдужість мешканці передали старостату саджанці багаторічних квітів. А тиждень тому група місцевих чоловіків розпочала реалізацію особистої ініціативи – ремонту 40 кв. м ділянки дороги по вулиці Садова, яка почала становити загрозу для учасників дорожнього руху.

«Один із наших односельців повідомив, що відкриває розрахунковий рахунок для збору коштів на ці цілі, й інші односельці відгукнулися навіть ті, хто зараз працює в Туреччині», – розповіла староста села Виноградівка Ольга Наумова.

Загалом у перерахуванні коштів взяли участь близько ста уродженців та мешканців села, завдяки яким було зібрано близько 40 тисяч гривень для придбання матеріалу.

Роботи проводили, знову ж таки, власними силами, але з душею та величезним бажанням, щоб проїжджати цією ділянкою дороги було комфортно не лише виноградівцям, а й гостям села.

Замість старого зношеного асфальту тут з’явилася платно зацементована ділянка.

«Мені дуже втішно, що наші люди такі співчутливі, дружні, ініціативні та готові реалізовувати задумане. Висловлюю їм за це свою сердечну подяку», – наголосила староста Виноградівки Ольга Наумова.

За інформацією Болградської міської ради