1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПЕРЕСУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ ПІД...

ПЕРЕСУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ТЕХНІКИ ПІД ЧАС КОМЕНДАНТСЬКОЇ ГОДИНИ

📢Департамент аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА інформує щодо сприяння проведенню комплексу осінньо-польових робіт, зокрема, у переміщенні сільськогосподарської техніки та автотранспорту, який задіяний у проведенні збиральних робіт під час комендантської години.

📜В області прийнято та діє відповідне Розпорядження голови (начальника) Одеської ОВА № 143/А-2022 (зі змінами) «Про деякі питання організації та проведення весняно-літніх польових робіт в умовах правового режиму воєнного стану та під час дії комендантської години».

📍Пунктом 1 розпорядження дозволено пересування польовими шляхами на території відповідного району під час проведення комплексу польових робіт, у тому числі під час дії комендантської години (цілодобово), працівникам і сільськогосподарській техніці юридичних та фізичних осіб-підприємців, залучених до весняно-літніх та осінньо-зимових польових робіт.

💬Алла СТОЯНОВА директор Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА підкреслює, що “попри військову агресію рф проти України постійно відбувається плідна співпраця держави з нашими фермерами. Українське сільське господарство займає одну з найважливіших ролей в забезпеченні глобальної продовольчої безпеки. “Як посієш, таке і пожнеш”- кожен аграрій знає цю істину і першочергове завдання господаря перед початком посіву правильно організувати роботи, а наше — допомогти”.

💙💛ДІЄМО РАЗОМ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ!