1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДІ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ...

У БОЛГРАДІ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку в КЗ «Центрі культури та дозвілля» Болградської міської ради відбувся тематичний захід, куди були запрошені люди поважного віку, а також почесні гості: перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан, заступник голови Болградської міської ради Ганна Мунтянова, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, волонтерка Оксана Кілафли.

Свято розпочалося з привітань шановних гостей та вручень Почесних грамот Болградської РВА та Болградської міської ради жителям громади, хто своєю працею, за багато років, зробив величезний внесок в розвиток рідного краю.

Перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан вручив керівнику Болградської міської організації інвалідів «Вікторія» Тетяна Бажалюк подяку від Болградської районної державної адміністрації за організацію надання допомоги постраждалим від російської агресії,  постійну підтримку Збройних Сил України та виготовлення маскувальних сіток.

Від імені Болградської міської організації інвалідів «Вікторія» Тетяна Бажалюк нагородила присутніх подарунками зробленими своїми руками.

«Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. В цей день, я низько схиляю перед Вами голову. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди. Нехай тішать своїми успіхами діти, онуки та правнуки. Нехай ніщо не засмучує ваші будні», – зазначив Валерій Георгійович.

Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувались виступом артистів КЗ «Центр культури та дозвілля» та приймали щирі вітання на свою адресу.