1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В С. БАННІВКА ВАСИЛІВСЬКОЇ...

В С. БАННІВКА ВАСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ   ЗАВЕРШЕНО ОБЛАШТУВАННЯ ЩЕ ДВОХ  НАЙПРОСТІШИХ УКРИТТІВ

16 жовтня перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан спільно з представниками відповідних контролюючих органів, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та Василівської сільської ради перевірив готовність найпростіших  укриттів  в Баннівському ЗЗСО  та закладі дошкільної освіти ясла-садок «Колосок» до прийняття вихованців.

У закладі дошкільної освіти ясла-садок «Колосок» с. Баннівка за кошти місцевого бюджету було відбудовано найпростіше укриття на 70 осіб. Весь цей час навчальний заклад працював дистанційно, але з 17 жовтня цього року маленькі баннівці будуть навчатися в очному режимі. На будівництво захисної споруди з місцевого бюджету було виділено 1,5 млн. грн. 

Завдяки співпраці та зусиллям Василівської сільської ради й колективу закладу освіти вже сьогодні Баннівській ЗЗСО відкрив свої двері для всіх учнів. У короткий термін господарським способом було облаштовано додаткове укриття, яке дозволило навчальному закладу перейти від замішаної форми навчання на очну та забезпечити захистом усіх учнів навчального закладу.

  Усі вимоги для облаштування та використання укриттів виконані, тому найпростіші укриття були введені в експлуатацію.

Перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан зазначив, що облаштування укриття повністю відповідає вимогам ДСНС.

Болградська районна військова адміністрація і надалі буде сприяти будівництву та облаштовуванню укриттів в навчальних закладах району для забезпечення безпеки учнів.