1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ТАРУТИНЕ ПРОЩАЛИСЯ З...

В ТАРУТИНЕ ПРОЩАЛИСЯ З 27-РІЧНИМ ВОЇНОМ – ВАСИЛЕМ СТРАТУЛАТОМ

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала життя, ще одного нашого земляка – військовослужбовця СТРАТУЛАТА ВАСИЛЯ ІВАНОВИЧА.

5 жовтня 2023 року Тарутинська громада провела його в останній шлях.

Життя Василя обірвалося під час виконання бойового завдання на Луганщині. Він до останнього подиху був відданий своїй Батьківщині та боровся за волю і свободу нашої держави.

Смерть Василя – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Важко сприймати смерть наших захисників, а ще важче знайти слова втіхи для рідних, близьких, друзів та побратимів загиблого. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі.

Проводжали захисника в останню путь: рідні та близькі, керівництво Тарутинської селищної ради, побратими, друзі, сусіди, військовослужбовці і всі небайдужі, які прийшли висловити співчуття й схилити голови в журбі за молоде життя.

Від батьківського дому до цвинтаря, віддаючи велику шану нашому захиснику, місцеві жителі створили живий коридор.

Біль та розпач від втрати переповнювали кожного з присутніх на похованні.

Від імені усіх жителів Тарутинської громади та від себе особисто селищний голова Сава Чернєв висловив глибокі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

На честь відважного сина України, механіка-водія мінометного взводу роти вогневої підтримки парашутно-десантного батальйону була оголошена хвилина мовчання.

Добра та світла памʼять про Василя назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Україна у війні втрачає найкращих своїх синів і дочок. Пам’ятаймо, яку велику ціну сплачують захисники за незалежність країни, за нашу свободу!

Слава Україні!

За інформацією Тарутинської селищної ради