1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ГАРНА НОВИНА...

НОВИНИ ГРОМАД: ГАРНА НОВИНА ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Мешканці села Малоярославець Перший Тарутинської громади на протязі багатьох років порушували питання про встановлення стійкого мобільного зв’язку.

Сава Степанович Чернєв як голова Тарутинської селищної ради вийшов на зв’язок з компанією «Київстар», обговорили питання щодо необхідності встановлення зв’язку, і «Київстар» взявся за цю справу.

Для встановлення зв’язку була проведена велика робота, яка включала: підготовлення клопотання на виділення земельної ділянки та виготовлення технічної документації на її відведення, затвердження відповідної технічної документації, отримання технічних умов та підключення мережі електропостачання, доставка та установка технічного обладнання, введення в дію вишки мобільного зв’язку.

Тепер місцеві мешканці мають якісний зв’язок, який допомагає поспілкуватися з рідними та друзями, вирішити нагальні справи, вчасно викликати швидку, адже тепер можна легко зв’язатися через мобільний телефон.

Від імені селищного голови та усіх мешканців села Малоярославець Перший дякуємо компанії «Київстар» за проведену роботу, за можливість користуватися якісним зв’язком.

За інформацією Тарутинської селищної ради