1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: КОЛЯДНИКИ З...

НОВИНИ ГРОМАД: КОЛЯДНИКИ З СЕЛИЩА БЕРЕЗИНЕ ЗІБРАЛИ НА ПОТРЕБИ ЗСУ 13 306 ГРИВЕНЬ

Під час Різдвяно-новорічних свят українці прославляють Христа та бажають добробуту, миру і здоров’я господарям. Війна внесла свої корективи в наше життя, тому багато колядників колядуючи, збирають кошти на допомогу Збройним Силам України.

27 грудня до підприємств та закладів торгівлі селищ Березине та Тарутине з колядками завітали дівчатка з Березине разом із своїм педагогом Тетяною Зіновіївною Куруч. Ініціатором такого заходу була родина Перетятко.

Побували колядники і в Тарутинській селищній ради.

Дівчата роблять дуже гарну справу. Вони не тільки відтворюють традиції нашого народу, а й зібрали кошти на допомогу ЗСУ. Загальна сума зібраних коштів склала 13 306 гривень.

Тарутинській селищний голова Сава Чернєв подякував кожній із дівчат: Кірі Перетятко, Софії Куруч, Дарії Ольшанській, Ользі Опанащук, Єлизаветі Хоменко, за те, що доклали свої зусилля для наближення нашої перемоги. Селищний голова висловив вдячність батькам та педагогам, і особисто Тетяні Зіновіївні Куруч, Юрію та Тетяні Перетятко за патріотичне виховання дітей, за благодійну ідею та її втілення.

Зібрані кошти будуть передані на потреби нашим захисникам.

Із таким надійним тилом перемога обов’язково буде за нами!

За інформацією Тарутинської селищної ради