1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПІДТРИМКА ЗСУ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПІДТРИМКА ЗСУ ТАРУТИНСЬКОЮ ГРОМАДОЮ

Наша громада с першого дня повномасштабного вторгнення російських військ допомагає Збройним силам України та вносить свій вклад в захист та оборону нашої країни.

Для вирішення нагальних потреб військових були закуплені та передані: два дрони, форма, паливо, генератори, комп’ютерна техніка, прожектори та інші товарно-матеріальні цінності. На потреби армії за 2 роки з бюджету селищної ради було направлено 1,7 млн.грн.

Крім цього, надана матеріальна допомога військовослужбовцям та їх сім’ям, обсяг якої у 2023 році склав майже 800 тис.грн.

На потреби ЗСУ з місцевого бюджету була направлена субвенція обласному бюджету у розмірі 600 тис.грн.

Військовим та родинам загиблих постійно надається різного характеру соціальна та гуманітарна підтримка.

Окрім того, Тарутинська селищна рада зі свого бюджету у 2022-2023 роках направила 1,2 млн.грн. на підтримку правоохоронних органів.

Таким чином, загальна сума коштів з місцевого бюджету Тарутинської селищної ради на підтримку ЗСУ, правоохоронних органів, військових та їх сімей за 2 роки складала 4,3 млн.грн.

Населення, підприємства, підприємці та заклади освіти Тарутинської громади активно підтримують наші ЗСУ коштами та іншими матеріальними ресурсами необхідними для виконання оборонних заходів.

Сьогодні як ніколи кожен з нас розуміє наскільки важлива згуртованість та підтримка один одного. В той час, коли військові захищають нашу державу на фронті, ми маємо забезпечити надійний тил. Адже надійний тил — це важливий внесок до перемоги.

За інформацією Тарутинської селищної ради