1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЩОБ ДОПОМОГТИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЩОБ ДОПОМОГТИ НАБЛИЗИТИ ПЕРЕМОГУ БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА І ПРАЦІВНИКИ АПАРАТУ БОЛГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПЕРЕДАЛИ ВІЙСЬКОВИМ МАЙЖЕ 34 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ

Нещодавно бухгалтерією Болградської міської ради було перераховано 33 тисячі 828 грн на рахунок Благодійного фонду «Ліга добрих справ ЮА», що, як відомо, вже понад рік активно займається збором коштів на придбання вкрай необхідного військового обладнання для військовослужбовців 88-го окремого батальйону морської піхоти.

Вказана сума складається з одноденного заробітку Болградського міського голови Сергія Димитрієва та представників апарату Болградської міської ради.

«У лавах 88-го батальйону сьогодні мужньо захищають Україну наші хлопці, тому це наш свідомий крок – допомогти їм у наближенні Перемоги», – зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв, з чим погодилися його колеги.

Додамо, що це вже не перша подібна фінансова допомога, яку робить апарат Болградської міської ради в році, що минає. До того ж, частину своєї заробітної плати Болградський міський голова перераховує щомісяця.

За інформацією Болградської міської ради