1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СВЯТО ДЛЯ...

НОВИНИ ГРОМАД: СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

26 грудня в Тарутинському будинку культури для дітей захисників України було організовано та проведено свято «Різдвяна зірка».

З дитинства усі діти обожнюють Новорічно-Різдвяні свята – особливий затишний період з казковою аурою, коли можна мріяти та вірити в чудеса. Тому ми не можемо навіть в такий важкий для нашої країни час залишити дітей без новорічного свята, бо наші захисники воюють за те, щоб наші діти жили в тій країні, в якій поважають та дотримуються традицій, в якій захищають право дитини на свято навіть у час війни.

З побажаннями добра, злагоди і скорішої перемоги до дітей та їх батьків звернувся Тарутинський селищний голова Савва Степанович Чернев.

Діточок також привітав засновник та голова благодійного фонду “Шляхетна справа” Сергій Шутов.

У залі панувала добра та святкова атмосфера. Учасники художньої самодіяльності Тарутинського будинку культури, а саме: танцювальні колективи “Талісман” керівник А.Цвяткова) та “Надія” (керівник І.Чебан), вокальний колектив “Мрія” та вокальне тріо (керівник О. Господінова), солісти Сергій Солдат, Ксенія Торган та Дарануца Даріна провели музично театралізовану виставу, якою занурили всіх присутніх в новорічне диво та незабутні миті свята.

Дякуємо благодійному фонду “Шляхетна справа” за підтримку і подарунки, які вони приготували для дітей військовослужбовців. Голова фонду Сергій Шутов особисто вручив дітям солодкі подарунки. Щиро вдячні «Шляхетній справі» за надзвичайно важливу роботу та допомогу.

Новий рік — це завжди сподівання на краще, бажаємо, щоб вони справдилися.

А нашим захисникам та захисницям бажаємо міцного здоров’я, вірних друзів, сил та витримки. Ви – непереможні!

Нехай 2024-й для всіх буде роком щасливих зустрічей!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

За інформацією Тарутинської селищної ради