1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРЕДСТАВНИКІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ БОЛГРАДЩИНИ...

ПРЕДСТАВНИКІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади,  депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми,  дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад.

Становлення нашої країни, як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю. Стійкість громад – це запорука нашої Перемоги. А в умовах війни роль місцевого самоврядування зросла ще більше.

Сьогодні з нагоди Дня місцевого самоврядування у КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради відбулися урочистості. Привітати представників ОМС завітали заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівській, перший заступник голови Болградської  районної державної (військової) адміністрації Валерій Єребакан, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

У своєму вітальному слові перший заступник голови Болградської РВА Валерій Єребакан висловив вдячність за самовіддану працю, відповідальність в роботі, високий професіоналізм та витримку, адже всі ми працюємо в не легких умовах – умовах війни.  

За наполегливість і самовідданість у роботі, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, заслуги у спільному прагненні підвищення спроможності кожної громади та поліпшення якості життя кожного її жителя, забезпечення ефективної співпраці з органами виконавчої влади, високий професіоналізм представників місцевого самоврядування нагородили Почесними грамотами Одеської обласної ради, Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної та  міської ради.

Артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради привітали представників ОМС району своїми неймовірними номерами.