1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ,...

З ПРИЙДЕШНІМ НОВИМ РОКОМ, ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ

БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

Від усього серця радий вітати вас зі святом, що добром, надією і родинним теплом зігріває наші серця – З Новим 2024 роком! Завершується ще один непростий для Болградського району та всієї України рік. Рік важкий і непередбачуваний.

Але рік ствердження українців як нації. Рік неймовірних людей, які щодня роблять неможливе. Стоять за свою державу на передовій, волонтерять, донатять, лікують, навчають і навчаються, щоразу лагодять трансформатори, дбають про ближнього та про спокійне щоденне життя, плетуть сітки та шкарпетки для військових і моляться. Ті, що боряться за своє на всіх фронтах. Ви неймовірні. Ви є тим світлом, що зігріває і дає сили йти вперед з впененістю та вірою.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе та своєї родини, для своєї рідної землі. Я вірю що наші сподівання справдяться, але все залежить від кожного з нас – від нашої відповідальності, життєвої позиції, розуму, щоденної кропіткої праці та віри в Перемогу.

Дуже хотілося б, щоб усі негаразди, проблеми, гіркота втрат та нездійснених сподівань залишилися у році, що минає, а у прийдешньому році здійснилося найзаповітніше – повернувся мир у наш рідний Український дім, а з ним – добробут, благополуччя та злагода.

Хай з вами буде незламний дух і тверда воля, впевненість і натхнення. Зичу Вам та вашим родинам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Божої ласки, сімейного затишку та добра.

З вірою у Перемогу прямуємо у 2024 рік!

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації Михайло ШАРАФАНЕНКО