1. /
  2. Новини
  3. /
  4. АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ...

АПАРАТНА НАРАДА НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА

13 лютого 2024 року, під керівництвом голови Болградської районної військової адміністрації Михайла Шарафаненка, відбулась щотижнева апаратна нарада, яка традиційно розпочалася із загальнонаціональної хвилини мовчання. На нараді були присутні заступники голови та керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації.

На початку наради очільник району розповів про підсумки зустрічі начальника Одеської ОВА Олега Кіпера з головами громад району.

Про стан роботи зі зверненнями громадян у Болградській територіальній громаді протягом 2023 року доповіла секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко. Вона зазначила, що за 2023 рік в Болградську міську раду надійшло 1021 звернення громадян. Позитивно вирішено 621 звернення, на 352 звернення дано рекомендації та роз’яснення, відмовлено – 48 заявникам. У випадках відмови були вивчені надані матеріали. Рішення про відмову в задоволенні вимог, викладених в заяві, доводилося до заявників в письмовій формі з викладенням мотиву відмови.

Найактуальнішими для мешканців громади були питання з регулювання земельних відносин, комунального господарства та питання соціального захисту населення, а саме надання матеріальної та гуманітарної допомоги.

 Про стан виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад Болградського району за  січень 2024 року доповів начальник відділу фінансів районної державної (військової) адміністрації Павло Синельников. Він зазначив, що до місцевих бюджетів  об’єднаних територіальних громад Болградського району  за  січень 2024 рокунадійшло 60 799,7 тис. грн., виконання до розпису становить 112,8 %.

Чотири з п’яти основних планових показників надходжень податків та зборів  до місцевих бюджетів по Болградському району за січень виконано.

У завершені наради Михайло Володимирович надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної військової адміністрації.