1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ,...

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ ТА НАСЕЛЕННЯ РАЙОНУ

Згідно наказу військового коменданта Болградського району від 05.02.2024 року №3 «Про призначення уповноважених осіб на перевірку документів в осіб, громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану на території Болградського району».

Для здійснення заходів перевірки документів у громадян на території Болградського району, призначити уповноваженими особами представників Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, першого та другого відділу Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, яким надано повноваження щодо перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень, житла громадян та вручення повісток в адміністративних межах Болградського району під час забезпечення заходів правового режиму воєнного.

Уповноваженим особам суворо дотримуватися вимог Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажу, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 р. №1456.

Комендант

комендатури Болградського району

Анатолій КУШНІР