1. /
  2. Новини
  3. /
  4. МИХАЙЛО ШАРАФАНЕНКО ПРОВІВ РОБОЧУ...

МИХАЙЛО ШАРАФАНЕНКО ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З ТАРУТИНСЬКИМ СЕЛИЩНИМ ГОЛОВОЮ

Вкрай важливо чути та бути почутими, адже саме якісна комунікація є запорукою сталого розвитку громади й району та покращення життя його мешканців.

Сьогодні, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко провів робочу зустріч з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим. У нараді також взяли участь заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник фінансового відділу Болградської РВА Павло Синельников та начальник  фінансового управління  Тарутинської селищної ради Марина Констандогло.

Під час зустрічі керівники обговорили можливості та подальші дії з боку громади щодо  надання фінансової підтримки ЗСУ.

Також, увагу було зосереджено на питаннях стабільного функціонування територіальної громади в умовах воєнного стану,  проблематику та шляхи її вирішення стосовно наповнення дохідної частини місцевого бюджету та непросту ситуацію із видатками місцевого бюджету.

Голова Болградської РВА звернув увагу очільника громади на раціональне та ефективне використання бюджетних коштів під час війни, доцільність проведення деяких публічних закупівель та діяльності робочої групи «Прозорість і підзвітність» при обласній державній адміністрації.

Крім того, в ході зустрічі Михайло Шарафаненко та Сава Степанович обговорили хід проведення мобілізаційних заходів, проблемні питання пов’язані з діяльністю соціальних та комунальних закладів громади, хід проведення опалювального сезону та інше. 

Такого роду  зустрічі – це не про критику та звіти про виконану роботу, це відкритий діалог, який має на меті знайти спільне вирішення проблемних питань громад.