1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО МАСШТАБНОГО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ПРОЄКТУ «ІМПУЛЬС»

Цей проєкт охопить 40 громад у Волинській, Рівненській, Закарпатській та Одеській областях, включно з Болградською громадою. Проєкт створений ГО «Асоціація молодіжних працівників України» і став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА»

Проєкт до Болграда приїхали презентувати Сергій Зуєв ГО «Асоціація молодіжних працівників України» м. Київ та Марина Шестокова ГО «ВОТУМ» м. Одеса, на місцевому рівні зустріч підготував Сектор міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради.

Проєкт “ІМПУЛЬС” дасть мешканцям Болградської громади, реальну можливість посилити молодіжну політику громади, отримати ресурси на впровадження змін, отримати менторську допомогу в роботі з молодіжними ініціативами, а також навчити молодіжних працівників – фахових людей, які будуть працювати надалі з молоддю в громаді.

Проєкт «ІМПУЛЬС» буде впроваджуватися через такі етапи: Інформаційні візити в громади; Дослідження потреб молоді в громадах і надання рекомендацій; Підвищення кваліфікації фахівців/фахівчинь, що працюють з молоддю в громадах за методологією програми «Молодіжний працівник»; Робота з менторами/менторками, які допоможуть усвідомити напрямок розвитку молодіжної політики в громадах, розробити план адвокації та досягти запланованих результатів; Участь представників команди громади у всіх навчальних активностях та спеціалізованих тренінгах програми «Молодіжний працівник»; Участь в навчальних та мережевих заходах, що будуть організовані регіональними партнерами проєкту; Збір історій успіху та подання їх на конкурс Кращих практик молодіжної роботи; Завершальний форум, де всі учасники зможуть обмінятися особистим досвідом впровадження локальних змін.

У презентації проєкту, якій відбувся в будівлі Болградської міської ради (Болград, вул. Терещенко, 65) взяли участь Діана Петрик та Серафим Савченко Сектор міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради, Жанна Сусліна Начальниця Відділ культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради, співробітники КЗ “Центр культури та дозвілля” Болградської міської ради Одеської області КЗ “Болградська централізована бібліотечна система”, «Болградській центр дитячої та юнацької творчості».

Учасники зустрічі обмінялися думками, виконали певну роботу з моніторингу потреб молоді, та окресленню проблемних питань.

Наступним етапом у роботі є заповнення анкети для участі у подальших навчаннях від проєкту «Імпульс»

Це можна зробити за посиланням!

https://forms.gle/C1yDS31dhzWUJ4Yu5

Закликаємо активну молодь Болградської громади взяти участь!

Асоціація Молодіжних працівників України – АМПУ Громадська організація Центр «Вотум» HOVERLA / проєкт USAID в Україні Болградська міська рада

За інформацією сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради