1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ...

НОВИНИ ГРОМАД: ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ ВІД ВЕТЕРАНА ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ З ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Ветеран Другої світової війни з селища Тарутине Василь Степанович Хомиженко, якому 1 січня виповнився 101 рік, активно допомагає військовослужбовцям з перших днів війни.

Цього разу він замовив у підприємця та майстра своєї справи Ігоря Коєва пічку, яка вже готова та скоро відправиться на передову, щоб зігрівати захисників.

Майстер з початку війни переробляє старі бойлери у пічки для наших воїнів. Йому активно поступають запити з фронту на виробництво десятків таких пічок, які він разом із батьком та своїми помічниками виготовляє із старих бойлерів за власні кошти та донати небайдужих людей.

Ветеран Другої світової війни задонатив 5 тисяч гривень. Пічка, яку Ігор Коєв робив для Василя Степановича, відрізняється від інших, адже вона іменна. В понеділок виріб було представлено замовнику, а вже через декілька днів її буде відправлено на передову.

В знак безмежної подяки ветерану Другої світової війни мешканка Тарутине Тетяна Тіхонова передала йому солодкий подарунок у вигляді великого торта.

Ось з такими людьми – незламними духом, цілеспрямованими, доброзичливими, готовити прийти на допомогу Україна обов’язково переможе!

Особлива подяка нашому вельмишановному ветерану Василю Степановичуза громадянську позицію, активність та таку важливу підтримку воїнів!

Разом подолаємо ворога!

За інформацією Тарутинської селищної ради