1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКИЙ ГОЛОВА...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ГРОМАДИ

З метою покращення доступності та якості медичної допомоги і медичного обслуговування населення громади Тарутинським селищним головою під час зустрічі з лікарями КНП «Тарутинська центральна лікарня» у жовтні минулого року, 2024 рік був оголошений роком розвитку медицини в Тарутинській громаді

https://www.tarutyne-sr.gov.ua/…/pro-perspektyvy…/

19 лютого селищний голова Сава Чернєв провів робочу зустріч з директором КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Меланією Мілановою та генеральним директором КНП «Тарутинська центральна лікарня» Іриною Пулєвою.

Керівники закладів проінформували очільника громади з поточною ситуацією в підпорядкованих їм установах, окреслили першочергові потреби та актуальні проблеми.

У ході зустрічі детально обговорені плани з розвитку закладів на поточний рік.

Також були порушені ряд важливих питань, а саме: ремонту хірургічного відділення центральної лікарні та облаштування нової будівлі амбулаторії сімейної медицини в смт Тарутине. Узгоджувались заходи щодо фінансової підтримки закладів охорони здоров’я на поточний рік.

Окрему увагу приділено належному забезпеченню потреб центру первинної медико-санітарної допомоги та центральної лікарні у виробах медичного призначення. Очільник громади запевнив керівників закладів у їх подальшій підтримці з боку благодійних фондів та організацій, з якими Тарутинська селищна рада налагодила тісні зв’язки.

За підсумками проведеної зустрічі окреслені першочергові завдання, над якими будуть працювати керівники та медичні працівники обох закладів охорони здоров’я.

За інформацією Тарутинської селищної ради