1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ТАРУТИНСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ ХАРЧУВАННЯ В ТАРУТИНСЬКІЙ ЛІКАРНІ Й ВІДВІДАВ ПАЛІАТИВНЕ ТА ТЕРАПЕВТИЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ

2024 рік – оголошений в Тарутинській громаді роком лікарні, у зв’язку з тим, що в цьому році планується трохи більше уваги приділити охороні здоров’я, ніж іншим сферам.

Сьогодні селищний голова Сава Чернєв здійснив незапланований візит до Тарутинської лікарні. В першу чергу його цікавило харчування пацієнтів у стаціонарних відділеннях закладу. Селищний голова скоштував лікарняний обід та відмітив, що страви для пацієнтів смачні та якісні, приготовлені по-домашньому. Завдяки керівникам сільськогосподарських підприємств та підприємцям, які допомагають лікарні м’ясом, крупами, овочами, в Тарутинській лікарні забезпечено триразове повноцінне харчування хворих.

Селищний голова Сава Чернєв разом з генеральним директором КНП «Тарутинська центральна лікарня» Іриною Пулєвою, завідуючими відділеннями Маргаритою Балковою та Сергієм Білоіваненко відвідав паліативне та терапевтичне відділення лікарні. Були оглянуті палати та санітарні кімнати відділень. Обговорили питання, які потребують першочергового вирішення. Підкреслено про важливість підтримки лікарні з боку благодійних фондів та необхідність продовження співпраці з ними.

Під час огляду відділень Сава Чернєв поспілкувався з пацієнтами, запитав у них про умови перебування та лікування. Жодних нарікань чи зауважень від хворих не було, вони дякували за турботу і піклування.

Селищний голова подякував адміністрації та медичним працівникам центральної лікарні за роботу та старання щодо покращення надання медичних послуг населенню.

За інформацією Тарутинської селищної ради