1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДІ...

НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ТУРНІР З ШИН КАРАТЕ

Минулими вихідними в спортивному залі Болградської гімназії ім. Г. С. Раковського пройшов Відкритий турнір з Шин карате, присвячений 35-ій річниці виводу військ колишнього СРСР з Р. Афганістан, а також пам’яті голови Болградської міської організації ветеранів Афганістану Пічугіна Юрія Васильовича, якого, на жаль не стало у грудні минулого року та який всіляко підтримував розвиток бойових мистецтв та залучення до них молоді.

У змаганнях взяли участь юні спортсмени клубів – «Кемпо» (село Каракурт Василівської громади, тренер Георгій Міхнєв), «Бусі-до» (місто Болград, тренер Сергій Цой), «Бессарабський Шаолінь» (ЦФЗН «Спорт для всіх» Болградської міськради, тренер Сергій Суслін) та гості з Федерації Шин карате України (м. Ізмаїл, тренер Олег Шиляєв).

Змагання, а також показові виступи вихованців клубу «Бусі-до» дійсно були видовищними.

«Я щиро дякую керівникам та членам Болградської районної організації ветеранів війни в Афганістані та інших воєн, Болградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, Болградській міській раді, керівництву Болградської гімназії ім. Г. С. Раковського, тренерам, вихованцям та їх батькам за сприяння та підтримку в проведенні змагань. Бажаю учасникам подолання нових вершин, Україні – Перемоги та скорішого миру», – зазначив після церемонії нагородження голова Федерації Шин карате України Олег Шиляєв.

За інформацією Болградської міської ради