1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РАЙОНУ

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ РАЙОНУ

20 лютого ми відзначаємо пам’ятну і скорботну дату – День Героїв Небесної Сотні. В цей день ми вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи демократичні цінності та національні інтереси нашої держави.

Революція Гідності змінила не тільки країну, вона змінила кожного з нас. Ми навчилися бути небайдужими, брати на себе відповідальність і відстоювати інтереси нашої країни до останнього подиху.

У державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього подиху. Приклад тому – героїчний захист та самопожертва в ім’я незалежності країни, волонтерський рух.

Подвиг героїв Небесної сотні став прикладом мужності та жертовності, навчив нас боротися за свою свободу та захищати своє право жити у вільній Україні. Для нас є святим обов’язком вшановувати Героїв!

Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстоював наше життя! Вічна пам’ять героям, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру, перемоги та процвітання нашій державі.

Слава Українському народові!

Слава Небесній Сотні!

Голова

Начальник Болградської

районної військової адміністрації

Михайло ШАРАФАНЕНКО