1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З НАГОДИ ДНЯ ЄДНАННЯ

Шановні друзі!

Сьогодні наша держава веде кровопролитну війну з російським агресором. Від сумної дати початку повномасштабної агресії минає вже другій рік. Роки величезних втрат і безмежного бажання жити. Роки страшного болю і величезної гордості, що ми українці… Ми тримаємося, ми стоїмо, ми все здолаємо. Тому що ми з’єднались у боротьбі проти ворога. В кожного свій фронт, і кожен важливий.

Сьогодні важливий день для нашого народу – день єднання нас усіх, ми різні, різного віку, статі, з різних міст, регіонів, різних професій, різних талантів, різних знань, мов, релігій. Але нас поєднує єдине бажання – жити, жити в мирі, без війни, жити в незалежній вільній країні.

Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

Віримо в Перемогу, в ЗСУ, цінуємо наших союзників, і знаємо, що все не даремно. Тому що в єднанні наша сила, в єднанні наша перемога.

Слава нашим нездоланним захисникам, дякуємо їм за кожне врятоване життя, за кожне звільнене село і місто, за кожний прожитий день…

Все буде Україна – наша незалежна та чарівна країна!

Слава Україні!

Голова

Начальник Болградської

районної військової адміністрації

Михайло ШАРАФАНЕНКО