1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКА РВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ...

БОЛГРАДСЬКА РВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У КООРДИНАЦІЙНІЙ РАДІ З ПИТАНЬ УТВЕРДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ТА ГРОМАДЯНСЬКОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ

27 березня 2024 року в  Одеській ОВА відбулось засідання координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Одеській обласній державній адміністрації.

Від Болградської РВА в он-лайн режимі у засіданні взяли участь заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов та в.о. начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної (військової) адміністрації Тетяна Ведь.

На початку наради заступник голови координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Одеській ОВА Сергій Братчук відзвітував про діяльність координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Одеській обласній державній адміністрації за 2023 рік.

Про організацію та проведення в Одеській області Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Одеській області доповіли директор Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання Дмитро Макосій  та начальник штабу Одеського братерського полку Громадської спілки  Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове Братерство України» Григорій Хоперія.

Кожна районна державна (військова) адміністрація відзвітувала про стан організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в районах.

Представник управління освіти та молодіжної політики Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Наталія Мельник розповіла присутнім про формування української національної та громадянської ідентичності через активну діяльність закладів освіти та закладів позашкільної освіти за підсумками 2023 року.

  У завершенні засідання присутні обговорили проблемні питання з якими стикаються райдержадміністрації та шляхи їх вирішення.