1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДОПОМОГА ВІД БФ «ШЛЯХЕТНА...

ДОПОМОГА ВІД БФ «ШЛЯХЕТНА СПРАВА»

20 березня в Арцизькій опорній лікарні зустрілись лідери Арцизької та Тарутинської громад – голови місцевих рад Сергій Парпуланський та Сава Чернєв, генеральні директори лікарень – Зіновій Челак та Ірина Пулєва. Об’єднала їх допомога від БФ «Шляхетна справа», яку для лікарень особисто привезли Сергій Шутов, засновник фонду, та перший заступник голови Одеської облради Олег Радковський.

Війна показала, що єдність робить нас сильнішими та стійкішими, коли ми разом – ми здатні подолати будь-які виклики сучасності.

Сьогодні лікарні громад працюють попри тривоги й ворожі обстріли, ба більше, на прикладі Арцизу та Тарутиного ми бачимо, що завдяки професійності, самовіддачі очільників лікарень та підтримці місцевої влади тут покращують та розширюють надання медичних послуг населенню, а головне – зберігають й поповнюють найцінніший ресурс – кадровий.

І дуже важливо, що ці заклади охорони здоров’я мають підтримку волонтерів, зокрема й «Шляхетної справи» та першого заступника голови облради. Декілька днів тому Тарутинська лікарня вже отримала допомогу від фонду, а сьогодні Сергій Шутов та Олег Радковський привезли в дві лікарні великі газові плити з духовими шафами, також Арцизька лікарня отримала гуманітарний вантаж з візками, розхідниками, гігієнічними засобами, вітамінами.

Під час зустрічі головний лікар Арцизької опорної лікарні провів своєрідну екскурсію закладом, гості були приємно вражені та не скупилися на гарні слова, також присутні обговорили проблемні аспекти та перспективи лікарень. Є в нас спільні болючі питання, тому й маємо триматися разом.

Велика дяка гендиректору Арцизької лікарні за гостинний прийом, головам громад – за підтримку закладів охорони здоров’я, Ірині Пулєвій – за правильні кроки на шляху розвитку Тарутинської лікарні, і звісно, першому заступнику голови облради Олегу Радковському за те, що знаходить час та переймається проблемами лікарень, голові фонду «Шляхетна справа» Сергію Шутову – за постійну допомогу медикам та сприяння у вирішенні багатьох питань закладів, де щодня рятують життя людей!

За інформацією інтернет-видання КУТ ОГЛЯДУ