1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ДОРОГІ, МИЛІ, ЧАРІВНІ НАШІ...

ДОРОГІ, МИЛІ, ЧАРІВНІ НАШІ ЖІНКИ!

Прийміть щирі та теплі вітання з нагоди чудового свята, яке наповнене теплими словами, щирими посмішками та весняним настроєм.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у захист та розвиток нашого району і всієї країни. Ми вітаємо вас, жінки-бійці, жінки-волонтерки, жінки-лікарі, і дякуємо за ваші стійкість та мужність. Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища та сімейного затишку.

Ваші енергія, креативність, наполегливість та працьовитість щодня змінюють Болградщину на краще. Ви надаєте нам сили та надихаєте на нові звершення й шляхетні вчинки.

Висловлюю щиру повагу захисницям у лавах ЗСУ, які виконують важливу місію з захисту нашої країни. Ваша мужність, відвага та жертовність не мають меж, і ми високо цінуємо ваш внесок у здобуття жаданої Перемоги.

Особливі слова підтримки висловлюємо матерям, які не дочекалися своїх синів з війни. Нехай загоюються ваші душевні рани, а гордість за синів наповнює ваші серця.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у Вашому серці – щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. Від всієї душі бажаю Вам миру, здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день Вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Голова

Начальник Болградської

районної військової адміністрації

Михайло ШАРАФАНЕНКО