1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ХІД ВИКОНАННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ...

ХІД ВИКОНАННЯ МОБІЛІЗАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ РОЗГЛЯДАЛИ ПІД ЧАС НАРАДИ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні під головуванням начальника Одеської ОВА Олега Кіпера в онлайн режимі відбулась робоча нарада з питань виконання мобілізаційних заходів на території Одеської області та шляхи вирішення проблемних питань.

Від Болградського району у нараді взяли участь голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, заступник голови Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник Болградського РТЦК та СП Анатолій Кушнір, начальник Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Роман Михайлов та головний спеціаліст сектору мобілізаційної роботи апарату Болградської РВА Ігор Івашков.

Начальник Одеського обласного ТЦК та СП Олександр Охріменко доповів про хід виконання мобілізаційних заходів на території Одеської області.

Також з даного питання доповіли голови (начальники) районних державних (військових) адміністрацій та начальники районних ТЦК та СП.

Під час наради присутні обговорили шляхи вирішення проблемних питань щодо взаємодії органів місцевого самоврядування, територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з підприємствами та установами на території Одеської області.

Продвигать публикацию