1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ПРОДОВЖУЄ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ПРОЄКТІ «ІМПУЛЬС»

Проєкт створений ГО «Асоціація молодіжних працівників України» і став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» та за підтримки з Міністерства молоді та спорту України.

На початку лютого цього року, за сприяння Сектор міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради в Болграді пройшла презентація проекту для зацікавлених представників місцевої влади та структурних підрозділі Болградської міської ради. Після презентації проєкту шляхом відбору заявок було відібрано лише три учасника які повинні пройти велике навчання (за рахунок проекту) яке поділено на три етапи.

І от з 4 по 6 березня в місті Одеса представники Відділ культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради – Іріна Арнаутова , КЗ “Центр культури та дозвілля” Болградської міської ради Одеської області – Анастасія Безсонова, Сектору міжнародних зв’зків та інвестицій – Серафим Савченко, пройшли Базовий тренінг «Молодіжний працівник».

Навчання беспосередньо стосується діяльності Болградської міської ради, наприклад, створенню консультативно дорадчого органу «Молодіжна рада», затвердження Програми розвитку молоді Болградщини та інших важливих документів.

По закінченню цього етапу навчання до кожної громади прикріплено спеціаліста-ментора, який допоможе оптимізувати роботу на місцях. На цьому етапі проєкт «ІМПУЛЬС допоможе усвідомити напрямок розвитку молодіжної політики в громадах, розробити план адвокації та досягти запланованих результатів.

Згодом кожен учасник проєкту отримує сертифікат що засвідчує опанування фахових знань (за рахунок проєкту) із професії «Молодіжний працівник» яка вже як два роки внесена у класифікатор професій України.

HOVERLA / проєкт USAID в Україні Асоціація Молодіжних працівників України – АМПУ Болградська міська рада Відділ культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради

За інформацією сектору міжнародних зв’язків та інвестицій Болградської міської ради