1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРО СОЦІАЛЬНИЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРО СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ВПО ТА ЗДІЙСНЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ З ВПО В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

Днями у Тарутинській територіальній громаді Одеським обласним центром соціальних служб було проведено тренінг для фахівців із соціальної роботи та соціальних працівників на тему: «Соціальний захист внутрішньо переміщених осіб, здійснення соціальної роботи з внутрішньо переміщеними особами, які проживають у територіальних громадах, в тому числі прихистках, шелтерах щодо попередження конфліктів».

У заході прийняли участь спеціалісти Тарутинської селищної ради: центру соціальних служб, служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, центру надання адміністративних послуг, сектору з питань ветеранської політики та Тарутинського відділу Болградської філії обласного центру зайнятості.

Учасники заходу зазначили актуальність теми, та важливість набутих навичок щодо попередження виникнення конфліктів.

Крім того, заступник директора Одеського обласного центру соціальних служб Емма Адріасян зустрілась з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим. Під час зустрічі обговорили особливості та перспективи роботи соціальної служби.

За підсумками роботи у 2023 році селищний голова вручив директору Тарутинського селищного центру соціальних служб Марії Кащі Подяку Одеського ОЦСС.

За інформацією Тарутинської селищної ради