1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПЛІДНА...

НОВИНИ ГРОМАД: ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПЛІДНА СПІВПРАЦЯ ТАРУТИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ З МІЖНАРОДНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ З МІГРАЦІЇ (МОМ)

19-20 березня 2024 року в приміщені Тарутинської селищної ради відбувся тренінг «Управління стресом та перша психологічна допомога», проведений лідером команди психічного здоров’я та психосоціальної підтримки МОМ Надією Церкуник.

У заході взяли участь 20 працівників структурних підрозділів та комунальних установ селищної ради соціальної сфери, а також психолог Тарутинської центральної лікарні.

Це вже другий тренінг, який проводить Міжнародна організація з міграції в Тарутинській селищній раді, спрямований на підвищення кваліфікації та знань з психологічної допомоги.

В ході тренінгу відбулось обговорення основних принципів першої психологічної допомоги та етапів адаптації до подій в Україні. Соціальні працівники набули практичних комунікаційних навичок, навичок управління стресом, розглянули мотиваційну систему цінностей.

Учасників тренінгу привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та висловив щиру вдячність усій команді благодійної організації з міграції та особисто пані Надії у допомозі і підтримці Тарутинської громади.

Міжнародна організація з міграції систематично підтримує Тарутинську громаду. Завдяки допомозі МОМ, Тарутинський центр соціального обслуговування забезпечений миючими засобами, засобами гігієни, м’яким інвентарем та посудом. Тренінги, що проводять психологи команди МОМ, допоможуть нашим працівникам соціальної сфери удосконалити свою роботу.

Дякуємо Міжнародній організації з міграції!

Спільними зусилля ми подолаємо усі труднощі!

За інформацією Тарутинської селищної ради