1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: РОБОЧА ЗУСТРІЧ...

НОВИНИ ГРОМАД: РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЗІ СТАРОСТАМИ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ З ПИТАНЬ НАПОВНЕННЯ БЮДЖЕТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ СУСПІЛЬНО-КОРИСНИХ РОБІТ

11 березня 2024 року в Тарутинській селищній раді відбулась робоча зустріч селищного голови Сави Чернєва та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів у сфері економіки та бюджету Олени Сілоч зі старостами старостинських округів Тарутинської СТГ.

У робочій зустрічі також взяли участь співробітники Тарутинської державної податкової інспекції, Тарутинського відділу центру зайнятості, фінансового управління, відділу земельних ресурсів та юридичного відділу селищної ради.

Селищний голова Сава Чернєв звертаючись до старостів старостинських округів наголосив, що основним джерелом наповнення бюджету в нашій громаді є доходи від землі. Дуже важливим для повноцінного функціонування усіх комунальних підприємств, закладів і установ в громаді є своєчасні сплата всіх видів податків та наповнення бюджету.

Під час зустрічі обговорювалось питання щодо організації роботи з наповнення місцевого бюджету, а саме за рахунок сплати земельного податку та мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) від фізичних осіб.

Крім того проведений аналіз земельних ділянок, які обробляються мешканцями громади самостійно.

Надано роз’яснення щодо можливості організації суспільно-корисних робіт у селах та селищах Тарутинської громади.

З кожного питання прийнятий алгоритм дій. Протягом двох тижнів усіма структурними підрозділами буде проведена відповідна робота з метою досягнення конкретних результатів.

За інформацією Тарутинської селищної ради