1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В БОЛГРАДСЬКІЙ ЦРЛ ВПРОВАДИЛИ НАДАННЯ ПОСЛУГИ ГАЛОТЕРАПІЇ – ЯКА КОРИСТЬ ТА ВАРТІСТЬ

Нещодавно перелік фізіотерапевтичних послуг, що надаються в Болградській центральній районній лікарні Болградської міської ради, розширився. До нього увійшла процедура галотерапії, яка спрямована на досягнення найбільшого ефекту у профілактиці та лікуванні широкого спектра захворювань нервової системи та дихальних шляхів. Особливо серед маленьких пацієнтів. Адже за допомогою лікування сіллю у 80% випадків у пацієнтів настає тривала ремісія.

Пройти цю процедуру можна в одному з підвальних приміщень лікарні, яке наприкінці минулого року було перетворено на соляну кімнату, чий інтер’єр і мікроклімат максимально наближені до мікроклімату цілющих природних соляних печер. Оскільки ця медична послуга не входить до пакета НСЗУ, тобто не компенсується державою, за неї потрібно буде заплатити за встановленими тарифами, як й за інші фізіотерапевтичні послуги.

А саме: за одну процедуру галотерапії тривалістю 15 хвилин – 118,48 грн; 30 хвилин – 178,14 грн; 45 хвилин – 237,82 грн; 60 хвилин – 297, 51 грн.

Але є один великий плюс – за широко застосовуваним у світі лікуванням сіллю, яке вважається найефективнішим немедикаментозним методом лікування та профілактики, мешканцям громади тепер не потрібно їхати кудись далеко і витрачати гроші на дорогу.

За інформацією Болградської міської ради

Статистика и объявления

Продвигать публикацию

Нравится

Комментировать

Поделиться