1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В БОЛГРАДСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ...

В БОЛГРАДСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ДЛЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПРАЦІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ В РАМКАХ ПРОЄКТУ “ЩЕПЛЕННЯ – СУПЕРСИЛА ВІД ХВОРОБ!”

Мета заходу – спонукати жителів громади більше дбати про своє здоров’я, вакцинуватися проти небезпечних інфекційних хвороб та проходити профілактичні огляди.

Під час заходу кваліфіковані тренери навчали медпрацівників та працівників закладів освіти як розвивати навички спілкування з батьками, які мають сумніви щодо вакцинації своїх дітей та розвінчували міфи про вакцинацію.

❝ Ці знання стануть нам у нагоді у щоденній роботі. Ми почули та дізнались багато нових фактів, пояснень щодо важливості профілактичних щеплень дітей ❝, – ділиться емоціями директор закладу дошкільної освіти №8 Алексєєва Олена.

Нагадуємо, що подати заявку на організування вакцинації групи дітей у навчальному закладі може будь-який охочий заклад освіти за покликанням: http://surl.li/rivrl

Захід відбувся в рамках проєкту Українського католицького університету за підтримки UNICEF та уряду Бельгії. Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію УКУ, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) або уряду Бельгії.

#вакцинованізахищені

За інформацією Болградського районного відокремленого підрозділу ДУ “Одеський ОЦКПХ МОЗ”