1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ТАРУТИНЕ ПРОСТИЛИСЬ З...

В ТАРУТИНЕ ПРОСТИЛИСЬ З АНДРІЄМ В’ЯЧЕСЛАВОВИЧЕМ ГУБСЬКИМ…

29 лютого 2024 року мешканці Тарутине провели в останню путь 54-річного Андрія В’ячеславовича Губського, військовослужбовця ЗCУ, що віддав життя за Україну, її незалежність та за майбутнє кожного українця.

Андрій В’ячеславович проходив службу у зонi бойових дiй в Донецькій областi. Був водiєм, вивозив поранених з поля бою. В серпні 2023 року отримав поранення. Проходив лікування в госпіталі м.Харків, але серце його не витримало i зупинилося 21 лютого 2024 року.

Віддати шану мужньому захиснику України прийшли близькі, друзі, керівництво селищної ради, знайомі, військовослужбовці та вдячні земляки. По вулиці Центральній, схиливши голови в скорботі з державною символікою, учні та вчителі Тарутинського ліцею проводжали Героя «живим коридором».

Зі словами вдячності захиснику за його вірне служіння країні та співчуттям до родини та близьких загиблого звернувся Тарутинський селищний голова Сава Чернєв.

Чин відспівування загиблого воїна провели священнослужителі Тарутинського благочиння. Траурна церемонія прощання із військовослужбовцем відбулась за усіма належними почестями.

У нашого захисника лишились мати, дружина, сестра, брат, син та троє онуків. У цю гірку мить щиро поділяємо горе Вашої сім’ї та сумуємо разом із Вами.

Вічна та світла пам’ять Андрію В’ячеславовичу! Низький уклін.

Пам’ятаймо, якою дорогою ціною дається нам свобода та мирне життя!

Слава Україні! Герою Слава!