1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ “ПРОЗОРІСТЬ...

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ “ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ” ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні, 07 березня 2024 року, відбулось засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області, яка проходила під головуванням заступника начальника Одеської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Кропиви.

Від Болградської РВА в засіданні групи взяли участь перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан, заступник начальника Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Павло Синельников.

Основну увагу на засіданні було приділено обговоренню питань щодо здійснення ефективного контролю за належним використанням коштів державного, обласного, місцевих бюджетів територіальних громад Одеської області, у тому числі виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Під час засідання по Болградському району були розглянуті ряд публічних закупівель проведених в Бородінській та Городненській громадах. Керівникам громад були надані доручення та зауваження.

Нагадаємо, що робочу групу «Прозорість і підзвітність» в Одеській області було створено з метою здійснення контролю за видатками усіх бюджетів регіону. Головне завдання робочої групи – побудувати систему так, щоб усі процеси, які відбуваються, були повністю прозорими. Це важлива умова довіри людей та запорука співпраці з міжнародними партнерами.