1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗРОБИ ДОНАТ НА ЗСУ...

ЗРОБИ ДОНАТ НА ЗСУ – НАБЛИЗЬ ПЕРЕМОГУ

Незважаючи на виснаження й емоційну втому, наші волонтери продовжують свою роботу, і ця діяльність допомагає рятувати життя наших захисників.

Болградська волонтерка Оксана Кілафли та благодійний фонд ”ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ” почали свою співпрацю у жовтні 2022 року.

Від самого початку існування цього тандему Болградська РВА всіляко допомагала і підтримувала їх волонтерську роботу.  Адже допомога нашим підрозділам в боротьбі з ворогом – найперша і найголовніша наша задача.

За той час на гроші, які були зібрані на рахунку цього фонду, а це вже більше 2 000 000 гривень, було куплено 17 дронів, в тому числі нічні дрони з тепловізорами, вартістю приблиблизно 200 000 гривень. Протидронова рушниця, вартістю більше 500 000 гривень, яку придбали у тандемі з іншим фондом. Мікроавтобус Мерседес Т4 (течик), який користується великим попитом на передовій, двигун для автобусу Ікарус, тепловізори, генератори, акумулятори, прожектори, будівельні матеріали.

Болградська районна військова адміністрація висловлює щиру подяку всім волонтерам Болградського району за допомогу, яку вони надають нашим захисникам, переселенцям та людям,  які опинились в складних життєвих обставинах. Ми робимо дуже гарну справу – разом! Тільки так ми пришвидшуємо  нашу ПЕРЕМОГУ.

Закликаємо всіх приєднатись до збору коштів на підтримку ЗСУ та зробити благодійні внески.

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN:

UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Призначення платежу: благодійний внесок.

В єдності наша сила!

Слава Україні!

Героям Слава!