1. /
  2. Новини
  3. /
  4. КЕРІВНИЦТВО ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ...

КЕРІВНИЦТВО ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ ЗУСТРІЛОСЬ З ГОЛОВАМИ ГРОМАД РАЙОНУ

30 квітня в Болградській РВА відбулась робоча зустріч керівництва району з представниками ДТЕК Одеські електромережі та головами громад району.

У заході взяли участь голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко, заступники голови та керівники структурних підрозділів Болградської РВА, генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв, керівниця департаменту з клієнтського сервісу Анастасія Наугольникова та керівниця департаменту з комунікацій Юлія Почебут.

На початку зустрічі голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко подякував керівництву ДТЕК Одеські електромережі за оперативне відновлення енергетичних об’єктів в Болградській та Кубейській громадах й встановлення нового обладнання.

Як зазначив генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв: «Мета сьогоднішнього заходу – розповісти вам про поточну ситуацію в енергетиці, отримати від вас зворотній зв’язок щодо проблем та вирішити їх».

Він розповів, що ДТЕК Одеські електромережі − це основа і підтримка для нормального життя регіону та клієнтів. Підприємство завжди робить все можливе, щоб населення Одеської області було зі світлом. Тому Дмитро Григор’єв звернувся до голів громад щодо проведення роз’яснювальної роботи з мешканцями про недопущення диверсії на об’єктах енергопостачання.

У зимовий період в Болградському районі не проводилось відключення електропостачання за графіком. Це стало можливим, тому що компанія підготувала аварійний запас матеріалів, перевірила на справність обладнання у співпраці з органами місцевого самоврядування та захистила ключові об’єкти від непрямих влучань. Дмитро Григор’єв подякував головам громад за спільну роботу!

Також генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі зазначив, що для забезпечення безперебійним електропостачанням клієнтів у разі відсутності нових ракетних обстрілів енергооб’єктів ворогом підприємство ремонтує та оновлює мережі. Загальний обсяг інвестиційної програми на 2024 рік по Болградському району становить 20 мільйонів гривень, а саме планується:

✓оновити підстанцію 110 кВ та реконструювати 2 кілометри повітряних ліній 10 кВ;

✓відремонтувати 3 кілометри повітряних ліній 0,4 кВ;

✓відремонтувати 172 кілометри повітряних ліній;

✓замінити 96 опор повітряних ліній 0,4-110 кВ;

✓провести капітальний ремонт 160 трансформаторних підстанцій 6(10) кВ та 18 підстанцій 35-110 кВ;

✓розчистити 260 кілометрів повітряних трас вздовж ліній електропередачі;

✓замінити 17 кілометрів голого проводу на СІП на повітряних лініях 0,4 кВ

Також під час наради було зазначено, що компанія підтримує ветеранів, створюючи комфортні умови праці для їх повернення до роботи в колективі та адаптації у виробничому середовищі. На підприємстві діє програма підтримки. Вона складається з психологічного супроводу, програми оздоровлення та реабілітації, допомоги в адаптації за підтримки наставників, перепрофілюванні/перекваліфікації та медичній підтримці.

Компанія запрошує на роботу фахівців, в тому числі й ветеранів. Відкрито 13 вакансій на посади електромонтерів оперативно-виїзних бригад розподільчих та високовольтних мереж, трактористів, майстрів диспетчерської служби високовольтних мереж, машиністів автопідйомників тощо.

Голови громад мали змогу озвучити проблемні питання в роботі енергооб’єктів на території своїх громад та отримати відповіді.

Під час наради фахівці ДТЕК Одеські електромережі обговорили з керівниками громад канали взаємодії з вирішення проблемних питань в енергосистемах громад.

У завершені наради начальник Болградської РВА Михайло Шарафаненко подякував керівництву ДТЕК Одеські електромережі за налагоджену комунікацію у вирішенні проблемних питань.