1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НА БОЛГРАДЩИНІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ...

НА БОЛГРАДЩИНІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ ДРУГОГО ЕТАПУ МАСШТАБНИХ ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

З 1 лютого по 1 квітня 2024 року в Болградському районі проходив другий етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед шкіл територіальних громад.

У заході взяли участь 95 команд (984 учні). З них:

волейбол (юнаки) – 21 команда (211 учнів);

– волейбол (дівчата) 18 команд (196 учнів);

– баскетбол (юнаки) – 9 команд (84 учні);

– баскетбол (дівчата) – 4 команди (38 учнів);

– футзал – 23 команди (238 учнів);

– спортивне орієнтування – 16 команд (186 учнів);

– черліденг – 4 команди (31 учень).

Найбільша кількість шкільних команд, які взяли участь у змаганнях, з Арцизької громади – 38 (436 учнів). Це команди з баскетболу, волейболу, футзалу та спортивного орієнтування. Черліденг представлено командами Теплицької і Тарутинської громад. Спортивне орієнтування представлено командами Арцизької і Тарутинської громад. Шкільні команди зі всіх видів спорту зареєстровано лише Тарутинською громадою.

За результатами запеклих змагань визначені переможці, які отримують право змагатись у районному етапі.

У Павлівській громаді переможцями з волейболу серед юнаків та дівчат стали команди Павлівського опорного закладу освіти. З баскетболу (юнаки) та футзалу також команди Павлівського опорного закладу освіти.

У Криничненській сільській раді переможцями з волейболу серед юнаків – команда ліцею Криничненської сільської ради.

У Тарутинській громаді переможцями з футзалу стала команда Серпневського ліцею. У змаганнях з волейболу серед юнаків та дівчат – команди Тарутинського ліцею. З баскетболу серед дівчат стала команда Серпневського ліцею, серед юнаків – команда Березинського ліцею. В змаганнях з черліденгу – переможець команда Рівненського ліцею. У спортивному орієнтуванні – переможець команда Тарутинського ліцею.

У Кубейській громаді у змаганнях з футзалу та волейболу серед юнаків стали переможцями – команди опорного закладу освіти «Кубейський ліцей».

У Городненській громаді переможцями у змаганнях з волейболу серед юнаків та дівчат стали команди Новотроянівського ліцею. З футзалу – команда Городненського ліцею.

У Василівській громаді переможцями у змаганнях з волейболу (юнаки) – команда Каракуртського ліцею, з волейболу (дівчата) – команда Василівського ліцею.

З баскетболу серед юнаків – команда Василівського ліцею. З футзау – переможець команда Калчевського ліцею.

У Болградській громаді переможцями з волейболу серед дівчат і юнаків та у змаганнях з футзалу стали команди опорного закладу «Болградський ліцей».

У Арцизькій громаді переможцями у змаганнях з баскетболу серед юнаків – команда Віноградівського опорного закладу освіти, серед дівчат – команда Кам’янського ліцею. У змаганнях з волейболу серед дівчат переможцями стала команда Арцизького ліцею №4, серед юнаків – команда Надеждівського ліцею. У змаганнях з футзалу перемогла команда опорного закладу освіти Арцизький ліцей №1, зі спортивного орієнтування – команда Холмського ліцею.

У Бородінській громаді у змаганнях з волейболу серед юнаків перемогла команда Лісненського ліцею, серед дівчат команда опорного закладу Петрівського Другого ліцею. З футзалу перемогла команда Височанського ліцею.

В Теплицькій громаді у змаганнях з черліденгу перемогла команда Теплицького ліцею, з футзалу – команда Мирнопільського ліцею.

Переможці представлятимуть свої громади у наступному етапі змагань.

У третьому районному етапі змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», який розпочався з 1 квітня, візьмуть участь 35 команд (350 учнів):

– волейбол (юнаки) – 9 команд;

– волейбол (дівчата) – 7 команд;

– баскетбол (юнаки) – 4 команд;

– баскетбол (дівчата) – 2 команда;

– футзал – 9 команд;

– черліденг -2 команди;

– спортивне орієнтування – 2 команди.

Учасники змагань вкотре підтвердили, що ці змагання – місце сильних і спортивних. Найкращі команди представлятимуть свої громади на обласному рівні.

Бажаємо успіху і хай переможуть найспритніші!

#разомпереможемо#плічопліч#шкільніліги#scl#scl_odesaregion