1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАРАДА ГОЛІВ ГРОМАД З...

НАРАДА ГОЛІВ ГРОМАД З ПРЕДСТАВНИКАМИ 17 ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОРУШЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ

З урахуванням постійної зміни тактики дій порушників державного кордону та з метою удосконалення системи контролю за дотриманням режимних заходів в прикордонній смузі, удосконалення системи інженерних загороджень, сьогодні, перший заступник Болградської РВА Валерій Єребакан провів нараду з представниками 17 прикордонного загону ім. полковника Олександра Жуковського (м. Ізмаїл) та головами Болградської, Городненської, Кубейської та Василівської громад.

Під час наради представники прикордонної служби звернули увагу присутніх на наявність у фермерів та працівників сільгосппідприємств дозволів на право проведення відповідних робіт в прикордонній смузі.

Тому, сільськогосподарським підприємствам необхідно інформувати підрозділи охорони державного кордону про терміни проведення робіт, чисельний склад працівників та використання техніки.

Крім того, з метою обговорення питання з руйнування польових доріг, які ведуть до державного кордону та вжиття відповідних заходів, головам громад доручено організувати зустрічі представників прикордонної служби з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерами громад щодо визначення переліку доріг.

Під час зустрічей необхідно передбачити проходження однієї польової дороги для проїзду сільськогосподарської техніки в межах двох сусідніх полів. Результати проведеної роботи будуть направлені до відділу організації прикордонної служби штабу регіонального управління для запобігання порушення державного кордону.